POKLIČITE NAS +386 40 288 861

POKLIČITE NAS
040 288 861

Novice

Zadovoljne stranke o WHB Institute

Naše stranke smo prosili, da za vse tiste, ki nas še ne poznate opišejo svoje izkušnje s storitvami WHB Institute.
 
Vzdušje je super. Osebne trenerke so super. Vaje so super. Kavitacija je super. Presso je super. Savna je super. Če povzamem vse skupaj … res je super, amazing, awsome, great….
 

Mojca

 

 

S temi stvarmi sicer nimam veliko izkušenj, ampak tukaj mi je všeč. Osebje je zelo prijazno in ponavadi vsa dekleta rečejo pravo besedo ob pravem času. Za vzpodbudo. 

Katja

 

 

Strokovno in prijazno osebje. Vzpodbudno okolje, prostor in osebje.

Tanja

 
Odlična vadba za telo in duha, ki te napolni z energijo! Vsa pohvala prijaznemu osebju, ki zna prisluhniti vsakemu posamezniku.

Helena

 

ZAKON! Super kolektiv, organizacija – brez pripomb. Po kar sem prišla sem dobila. Terapevtke so 1A v vseh pogledih (tretmaji,''nadzor'', vodenje =>celoten paket) Cenim njihov trud in pozornost + pripravljenost prilagajanja /reorganiziranja mojih obiskov.

Erika

 

Hvala vsem, da mi pomagate vzdrževati psihično in telesno kondicijo….

Petra

 

Po mesecu in pol sem do sedaj zelo zadovoljna in upam da bom tudi v bodoče. Počutje je v redu, prav tako izgubljam kilograme in centimetre.

Mateja

 

Z WHB Institute sem zelo zadovoljna, punce so res prijazne in ustrežljive, vadba idealna zame, ki nimam veliko časa na razpolago. Kombinacija vadbe v IR Slimu in AKO savne je super za uspešen zagon metabolizma in izgubo cm. Priporočam vsaki.

Aleksandra

 

Super, super, super…J Vesela, da sem vas spoznala in vem, da mi bo z vašo pomočjo in spodbudo uspelo priti do zastavljenega cilja. Hvala.

Tanja