POKLIČITE NAS +386 40 288 861

POKLIČITE NAS
040 288 861

Novice

Blog1: Nov začetek

Pozdravljene :)

Prišel je mesec, ko je konec prelaganj na naslednji mesec. Vsak med nami zagotovo pozna tisti stavek: »Z naslednjim mescem pa res začnem migat!« Nekako se ta mesec premika in premika. No pri meni je končno prišel, mesec NOVEMBER.

Naj se malo predstavim. Moje ime je Merima (za vse Meri), imam 28 let in sem strokovnjak za izgovore. Moj vsakdan je podoben vsakdanu večine v svetu odraslih. Čez dan v službi, zvečer pa sam sebe prepričuješ zakaj je bolje biti doma na kavču.

Ob raziskovanju s čim bi lahko začela sem naletela na veliko različnih ponudb.

Za dosego svojih zastavljenih ciljev sem si izbrala WHB. Po prvem sestanku sem se hitro dogovorila, da bom dvakrat na teden jutranjo kavo pila pri njih ;)

Čisto na hitro sem preletela njihov studio in lahko samo povem, da imajo kar nekaj »zverin«, ki bodo pomagale k preoblikovanju moje postave. Poleg teh zverin, sta me pričakali dve prijazni terapevtki Maja in Nataša, ki me bosta učili kako se spoprijateljiti s temi zvermi.

Prvi obisk je za mano. V petek zjutraj sem prišla in najprej so me izmerili iz vseh zornih kotov, me stehtali s posebno tehtnico, ki je analizirala vso mojo sestavo telesa (mišice, maščobe, voda, kosti … ni da ni). Nato pa je sledila vadba in za nagrado savna.

O ciljih, programu, meritvah, prehrani in o zvereh vam bom povedala kaj več prihodnjič. Do naslednjega branja J

Meri