POKLIČITE NAS +386 40 288 861

POKLIČITE NAS
040 288 861

Novice

Blog 2: Pogumno novim zmagam naproti!

Pozdravljene :)

 

Dnevi hitro bežijo in nekaj obiskov WHB Institute je že za mano. Lahko se pohvalim, da nekaj napredka že imam, prvi grami že bežijo stran.

 

Ob prvem obisku se je dogodivščina začela s tehtanjem in meritvami. Da bi tehtanje bilo še bolj stresno, pa ti tehtnica (v nadaljevanju zverina št. 1) napiše koliko je preveč maščobe, kje je preveč maščobe in koliko nimaš mišične mase, koliko je vode v telesu ... Ja res je, to je bil trenutek resnice, ob katerem se zamisliš. Ker pa veljam za pogumno me to ni preveč prestrašilo in sva s terapevtko Majo določili moj cilj. Do konca januarja bom imela 60kg.

 

Pri prvem tehtanju sem jih imela 67 kg (po treh obiskih jih imam že 66,7kg). Verjetno se bo marsikatera spraševala pa zakaj je cilj tako »majhen«. Sem pristaš zdravega hujšanja, ravno zaradi tega sem si izbrala WHB Institute. Verjamem, da bi s katero drugo metodo mogoče več kilogramov izgubila, ampak verjemite, veliko sem teh metod preizkusila in vsaka mi je vrnila dvojno mero. Cilj se mi ne zdi majhen in mi predstavlja izziv (december je pred vrati). Poleg izgube maščobnih blazinic bi želela zbuditi/razviti svoje sramežljive mišice.

 

Za preoblikovanje telesa ni dovolj samo miganje ampak tudi pravilna prehrana. No tukaj bo šele izziv, kajti moja prehranjevalna navada je nekje med zdravo in bližje nezdravi meji. Za dodatek pa sem še izbirčna, čeprav se mi zdi da jem vse, temu ni tako. O mojem jedilniku in novih živilih v prihodnje napišem kaj več.

 

Mraz prihaja, maščobne blazinice naj bi dobro grele, a letos upam, da preverim ali bolje grejejo mišice. :)

 

Meri