POKLIČITE NAS +386 40 288 861

POKLIČITE NAS
040 288 861

Hujšanje

Želite shujšati, a vam to nikakor ne uspe?

Obstaja več različnih načinov, s katerimi lahko bolj ali manj uspešno hujšate. A pravi način je tisti, s katerim boste uničili tudi najbolj trdovratne maščobne obloge, pri tem ne boste stradali, učinek pa bo dolgotrajen.

 

Hujšanja se lahko lotite sami ali pa izberete katerega od paketov, ki jih najdete na tej povezavi.

 

Seveda je za uspešno hujšanje potrebna tudi uravnovešena prehrana, zato je v našem nagradnem paketu (več o tem paketu najdete na dnu strani) vključeno tudi prehransko svetovanje, saj je ZELO pomembno, da se prehranjujete pravilni in NE STRADATE.

 

Zahtevajte BREZPLAČEN POSVET - kliknite tukaj!

 

5 uporabnih namigov za hujšanje (iz lastnih izkušenj):

  • Pri prehrani naj bodo spremembe postopne in minimalne (spremenite jedilnik tako, da ne boste čutili pomanjkanja).
  • Redna telesna vadba (vsak dan 15 minut, ne pretiravajte, saj tako ne boste vztrajali na dolgi rok. Zapomnite si, da je tudi 5 minut več kot nič).
  • Uredite bioritem (tudi počitek je pomemben za hujšanje. Ste že slišali, da vsaka ura spanja pred polnočjo šteje za dve uri?).
  • Gazirane in druge sladke pijače nadomestite z vodo. Pogrešali jih boste le prvih nekaj dni, dokler se vaše brbončice ne navadijo (no tudi kdaj kasneje bo kakšna kriza. Takrat se lahko tudi malo nagradite, a ne preveč pogosto).
  • Naj se sliši še tako neverjetno, a pri jedeh na žlico kruh ni potreben. :)

Kako vam pri izgubi telesne teže lahko pomagamo mi?

Pri WHBinstitute.com vam nudimo oseben in individualen pristop. Pri prvem obisku se pogovorimo in skupaj določimo želje in cilje, ki jih želimo doseči. Le tako lahko skupaj najdemo najbolj učinkovito metodo hujšanja, ki bo delovala tudi na dolgi rok.

Prijavite se na BREZPLAČEN POSVET in si zagotovite IZGUBO VSAJ 1 konfekcijske številke na mesec!

 

 

Slovenščina