POKLIČITE NAS +386 40 288 861

POKLIČITE NAS
040 288 861

Hujšanje

 

Po podatkih svetovne zdravstvene organizacije je v sodobnem svetu vedno bolj prisotna težava prekomerne telesne teže, le-ta pa posledično vpliva na zdravje in kakovost življenja posameznika.

 

Ljudje s prekomerno telesno težo so bolj izpostavljeni boleznim srca in ožilja, nastanku žolčnih kamnov, diabetesu, infarktu ter možganskem udaru, nemalokrat pa debelost povzroči tudi anksiozna stanja in depresije.

 

 

Do zdrave telesne postave na žalost ne moremo brez sprememb življenjskih navad, saj je prav nezdrav življenjski slog praviloma razlog za neustrezno telesno težo.
V WHB Institute smo zasnovali edinstven način, da lahko stranki omogočimo zdrav in naraven način do želene telesne teže in postave. Zavedamo se, da je vsaka stranka edinstvena zato se usposobljena strokovna terapevtka z vsako stranko najprej opravi temeljit pogovor, kjer se ugotovijo težave in razlogi neustrezne telesne teže.
Terapevtka na podlagi informacij stranki sestavi program, za dosego želene telesne teže in postave.
Prednost naših storitev je nenehna asistenca terapevta. Skozi vadbo osebna terapevtka stranki daje napotke o prehrani, zdravemu hujšanju in načinu življenja ter skrbi za njeno motivacijo. Posebnost naših programov je, da niso zasnovani v obliki diet, odrekanja hrani ter nezdravemu hujšanju. Programi so ciljno usmerjeni s čimer oblikujemo izključno tiste dele telesa, ki so za stranko najbolj obremenilni. Spremembe  se občutijo že po prvem obisku, konkretni rezultati pa se pokažejo v nekaj dneh.
 
 
 
Želite tudi vi poskusiti?  Samo še nekaj dni vam podarimo GRATIS terapije tako, da boste popolnoma BREZPLAČNO preizkusile naše metode.
 
 
Izpolnite prijavni obrazec in deležni boste:
  • Brezplačni posvet z našim strokovnim terapevtom.
  • Prehransko svetovanje.
  • Impedančno analizo telesne sestave.
  • Presenečenje, ki vas ne bo pustilo ravnodušne…
 
 
Slovenščina