POKLIČITE NAS +386 40 288 861

POKLIČITE NAS
040 288 861

Čas je za spremembe

Čas je za spremembe!

Nuša Ferkulj, 20.3.2016

 

Sreča je srečati prave ljudi, ki v tebi pustijo dobre stvari (T.Pavček)

Punce živjo!

Mesec dni je naokoli... in moji rezultati so neverjetni! Majhni koraki in velik napredek. Izgubila sem 4 kg maščobe in pridobila 1 kg mišične mase na telesu. Vaje, ki jih sestavlja Katarina so neverjetne, saj se razvijajo prave mišice, ki izoblikujejo telo.

 

 

Telovadba skupaj s kavitacijo trebuha mi je zmanjšala obseg za 37 cm na najbolj kritičnih delih telesa. Poklon mojim terapevtkam, ki vztrajajo z mano in poklon meni, da si urejam prehrano in ne posegam več po količinsko prevelikih obrokih! :)

 

 

Ko potegnem črto, sem od januarja pa do danes izgubila 7 kg! Pri meni gre res vse skupaj bolj počasi, ampak vztrajam in vem, da mi WHB vadba, savna in lepotni tretmaji noro odgovarjajo.

 

 

V WHB Institute Ljubljana vas čaka triperesna deteljica, ki jo sestavljajo Tina, Katarina in Maja in vse dame sprejmejo nasmejano in odprtih rok. Pri vsakem obisku spremljajo naše napredovanje ali nazadovanje in ti glede tega tudi svetujejo in vzpodbujajo.

Najboljši nasvet, ki sem ga dobila od njih je: "delaj to kar delaš, in vztrajaj!" Beseda vztrajaj, v moji glavi ni tako pogosta, saj včasih prehitro obupam, zato sem jim hvaležna, da se lahko v najtežjih trenutkih oprem na njih.

 

 

Meni je telovadba kot neka terapija. Ko vrtim IR Bike, kar odtavam v svoj svet in odmislim vse težave. Z odhodom proti domu, težave postanejo veliko manjše in hitreje rešljive.

 

 

Punce, priporočam vam, da obiščete WHB Institute, saj sem prepričana, da boste odšle zadovoljne in z veliko motivacije za prihajajoče tople mesece.

 

 

Pokličite jih na 040 288 861 in se prijavite na prvi brezplačen posvet.

 

 

Nuša Ferkulj, 16.2.2016

Danes se vam javljam po enem mesecu oblikovanja v WHB Institute. Res sem vesela, da sem se prepustila strokovnim in prijetnim dekletom, ki prenašajo moje boje s kilogrami. V tem mesecu sem izgubila že eno konfekcijsko številko in pol :)

 

Zadnjič sem oblekla jopico in si jo želela zavezati s priloženim paščkom. Ni mi šlo v račun zakaj mi je pas kar naenkrat prevelik. Po omari sem gledala ali sem se mogoče zmotila pri izbiri? Ne, ne, nikakor se nisem zmotila!

 

Moj najbolj kritičen del je trebuh, ki je izgubil kar 6 cm obsega in to v enem samem mesecu!

 

Kilogrami počasi kopnijo. Za dober rezultat je pomemno vztrajati, a včasih izgubim voljo in pride vikend, ko me pri prehrani odnese, ampak se učim, trudim in znova poberem. Prepričana sem, da bi brez WHB terapevtk težko prišla do teh lepiih rezultatov.

 

V WHB Institute res znajo poskrbeti za punce. Potimo se na telovadbi in sobnem kolesu, vadba pa poteka pod IR svetlobo, ki poskrbi za hitrejše izgubljanje centimetrov na kritičnih deliih telesa.

 

Zadnjič sem vam omenila, kako se razvajam po vadbi, kajne? Ni skrivnost, da se rada potim v AKO savni in grelni blazini. To je zame sprostitev za možgančke in telo. V petnajstih minutah se odklopim in zelo prepotim, tako da bi me po koncu vadbe lahko ožel kot cunjo in ni boljšega občutka, da se naredila nekaj dobrega zase.

 

Naslednjič vam zaupam, kako kaj moji obroki in prehrana, ok?

 

Punce, pomlad se bliža in s tem tudi poletje. Ni še vse izgubljeno, zato se hitro naročite na brezplačen pregled in postanite do poletja FIT.

 

Klik klik na http://www.whbinstitute.com/brezplacni-pregled#vsebina

 

 

Nuša Ferkulj, 15.1.2016

Woow punce, to moram deliti z vami!

 

Povem vam, da je januar prelomen mesec.

 

Za mano je pet obiskov v WHB Institute in rezultati so tukaj!

Minus 2,5 kg in minus 14 cm obsega (roke, noge, trebuh)! Skačem do neba!

 

Trikrat na teden telovadim pod strokovnim nadzorom Tine in Katarine - pa še rima se, res sta super tandem, ki mi vsakič pomaga in me vzpodbuja, ko številka na tehtnici ne kaže prav dobro.

 

Pred vsako vadbo me vedno stehtata in zabeležita rezultat. Včasih se mi kar smeje, včasih malo manj. Zame so vikendi najbolj stresni, saj preveč padem iz rutine in reda, ki si ga postavim čez teden.

 

Moji obroki so sestavljeni iz mlečnih izdelkov, kakovostnih maščob, rib, mesa, zelenjave in sadja. Trenutno mi ta način prehrane odgovarja. Izločila sem ogljikove hidrate in s tem omogočila, da se moje telo očisti vse bele nesnage v telesu.

 

Moja skrivnost je v tem, da ko mi paše zaužijem nekaj ogljikovih hidratov, vendar samo 20 g in po pameti. Če jih kar presekaš iz svojega življenja, po njih še hitreje posežeš in to v veliko večjih količinah kolikor jih potrebuje tvoje telo.

 

Z vnosom sadja uravnavam sladkor in omogočim, da mi ta normalno niha v telesu. Včasih se ne morem upreti domačemu zavitku ali čokoladi, zato sladkarije še vedno ostajajo moja najšibkejša točka. Ko mi zadiši, si privoščim ta greh, v mejah normale.

 

Telovadba pa je super! Vsakič imam tri sklope. Trenutno delam ponovitve vaj za noge, zadnjico, roke, trebuh, v Infrared slim komori, ki mi omogoča, da kalorije kurim še hitreje. Vsak dan naredim dve ponovitvi več.

 

Drugi sklop vadbe, pa je moja največja "muka". Kolo v WHB Institute je res nekaj posebnega, saj deluje pod IR svetlobo in gredo kalorije hitrejše dol. Pedala gonim kot nora in spotim se nenormalno. Imam pa večne borbe z minutkami.

 

Kaj pa tretji sklop? To je zame razvajanje in čista sprostitev! Več pa prihodnjič.

 

Naročite se na brezplačen posvet in naj se spremembe v letu 2016 začnejo zdaj.

 

 

Nuša Ferkulj, 6.1.2016

 

 

Že nekaj časa je minilo, ko sem z vami delila svojo tekaško izkušnjo... Zato me boste z novim letom spet pogosto brali.

 

Novo leto pomeni za marsikoga tudi nov začetek, nove spremembe. Zame ni nikoli, saj nisem verjela v te stvari. Vedno je bilo novo leto dan kot vsak drug, za spremembe pa sem si vedno zastavila previsoke cilje, ki sem jih težko izpolnila in seveda prehitro opustila.

 

December je bil zame precej težek, stresen in obremenilen mesec, ki me je pripeljal do točke, ko moje telo enostavno ni več preneslo vseh pritiskov in me položilo v posteljo skupaj z angino.

 

Precej klavrn zaključek leta kajne?

 

Glava, srce in telo sta kričala po spremembah, zato sem dolgo časa brskala po spletu, brala različne forume in poslušala izkušnje punc, kako si lahko sama pomagam in kaj naj naredim, da se končno znebim odvečnih kilogramov in v celoti bolj zdravo zaživim.

 

Spremembe so tukaj...

 

Pred prazniki sem se dogovorila za posvet v WHB Institute. Kaj pričakovati, ko ne pričakuješ? Priznam, bila sem malce na trnih, ker nisem vedela kaj me čaka in kaj lahko pričakujem. Bala sem se negativnega odziva in skoraj sem že odpovedala srečanje, ampak sem malce tvegala.

 

Na vhodu me je pozdravila vedno nasmejana vodja salona Tina in me povabila, da se ji predstavim. Povedala sem, kaj me na telesu moti, kaj bi rada spremenila, dotaknili sva se tudi mojih prehranjevalnih navad.

 

Tina mi je izmerila obseg roke, prsi, pasa, trebuha, zgornjega dela nog, kolena in meča. Nabrali sva nekaj več kot 100 cm preveč!

 

Cilj? Seveda sva si ga postavili, vendar je poudarek tudi na prehrani. S 1.1.2016 sem nehala posegat po sladicah, ki so moja najbolj šibka točka in črtala z jedilnika kruh, testenine, krompir in riž.

 

Sigurno se je katera vprašala, "kaj pa lahko potem ješ"? Uf, izbire je malo morje, pa verjamem, pa verjamem, da bo kdaj nastopila tudi kakšna kriza...O mojih jedilnikih pa v prihodnje..

 

Kako pa bodo izgledali moji obiski v WHB Institute? Za rezultate sta potrebna red in disciplina kajne? Zato bom trikrat na teden telovadila pod IR svetlobo, ki omogoča hitrejšo izgubo odvečnih kilogramov, se potila v savni ter se posvetila mojemu trebuščku na katerem bom s pomočjo kavitacije hitreje razbila maščobne obloge.

 

Vsekakor se vam javim kmalu s prvimi meritvami in rezultatom.

 

Punce, vabim vas, da se prijavite na brezplačen posvet, kjer vam bodo strokovno svetovali in vam pomagali, da boste do poletja fit.

 

p.s. trenutno imajo AKCIJO "Postani zvezda do poletja".

 

Se beremo!

Slovenščina