POKLIČITE NAS +386 40 288 861

POKLIČITE NAS
040 288 861

Novice

Blog 3: Začetno spopadanje z zverinami

Pozdravljene in pozdravljeni ;)

 

Gospodje radovedneži so mi potožili, da jih zapostavljam ob začetnem pozdravu.

Tretji teden mojega migajočega novembra se je začel in lahko sama sebe pohvalim, da sem pridna. Vsako sredo in petek se brez izgovorov ob 7.00 narišem na vratih WHB Instituta, no iskreno večinoma malo zamudim, ampak pridem pa.

Znanci, ki jih oblegam s fotografijami in posnetki mojega jutranjega športanja, me vedno znova sprašujejo: »Ja kako pa to zgleda, kaj tam počneš, ali si sama tako zgodaj?« Zgleda super in ne nikoli nisem sama, vedno sem v prijetni družbi dam, ki imajo isti cilj kot je moj.

Moj obisk pa poteka nekako takole. Ob prihodu se še do konca preoblečem v športno opremo in pred začetkom vadbe stopim do zverine št. 1. Se je še spomnite od zadnjič, ja to je tehtnica, ki spremlja moj napredek. Po tehtanju sledi vadba, ki je sestavljena iz treh delov: kolesarjenje, vadba po programu in za nagrado razvajanje.

Na IR Bike/kolesu (v nadaljevanju zverina št. 2) sem 20 minut, kjer se odpravim po ravninah in klancih, ki jih prijazna terapevtka veselo izbere. Vsa preznojena, ker te med kolesarjenjem grejejo infra rdeče luči, se odpravim do zverine št. 3/ IR Slim. Po domače ji rečem kar komora, kajti med vadbo te tudi v njej lepo grejejo infra rdeči žarki. Ob prvem obisku so mi sestavili program vaj, pisan posebej za mojo postavo. S ponovitvami začnem na hrbtu, potem izvajam vaje na obeh bokih in končam na trebuhu. Vsak obisk dobim dve dodatni ponovitvi in tako bom nadaljevala, dokler ne pridem do cilja.

Najboljši del je vedno na koncu – razvajanje. Za nagrado, ker veselo od - telovadim grem še na zaslužen počitek. Koliko časa bom počivala je odvisno koliko časa še imam do službe, več kot zjutraj zamudim, manj počitka dobim. Za počivanje imam na voljo AKO savno, grelno blazino z oblogo ali strojno limfno drenažo (presoterapija). Moja najljubša izbira je grelna blazina. Po razvajanju se zopet odpravim do zverine št. 1, da preverim koliko sem med vadbo izgubila.

Ob zaključku mojega obiska se spravim v delovno opravo in se polna nove energije napotim novim izzivom naproti :)

Do prihodnjič,

Meri  :)