POKLIČITE NAS +386 40 288 861

POKLIČITE NAS
040 288 861

Novice

Blog 13: Počasi se daleč pride!

Pozdravljene in pozdravljeni,

Po vsakokratnem tehtanju pred in po obisku je v sredo zopet napočil čas tudi za moje mesečne meritve.

 

Za mano je prvi mesec bolj zdravega načina prehranjevanja. Kot sem omenila sem v jedilnik dodala zelo veliko sveže zelenjave in sadja. Zelenjava je sedaj zame že nekaj vsakdanjega in nič nenavadnega. Naslednji korak, ki sem si ga zadala je, da se poskušam izogniti vsakodnevnem poseganju po sladkarijah. Nekako se moram privaditi na idejo, da se sladica je samo občasno – za nagrado. Recimo, da bo to izziv tega meseca.

 

Vsakokrat po osmem obisku WHB Instituta je čas za popolno meritev in primerjavo s prejšnjimi rezultati. Priznam, vsakokrat se tako bojim meritev, da bi najraje preskočila ta dan. Ampak ne to pa ne! Terapevtka te zjutraj počaka in te že na vratih vsa nasmejana in polna energije pozdravi: »Dobro jutro, danes je pa dan za merjenje!« Hja, njej se smeji, mene pa že tri dni stiska – si mislim in se pripravim za resnico.

 

Na zadnjih meritvah 1.2.2019 sem od začetka vadbe, samo z vadbo izgubila 31 cm obsega po celem telesu. Zame osebno je to odličen rezultat. Dovolj je bilo ležanja na lovorikah in čas je za resnico. Sredine meritve so pokazale naslednje. Skupnemu seštevku sem v dobrem mesecu dodala še 9,5 cm izgubljenega obsega po telesu in kar 1,3 kg. Od veselja ob rezultatih sem dobila še večji navdih za vadbo, druge terapije in ureditev prehrane.

 

Za moj odličen rezultat gre zahvala trem stvarem. Prvo se zahvaljujem programu, ki mi ga je sestavila ekipa WHB Instituta, glede na mojo postavo ter moje želje po preoblikovanju. Druga zahvala gre korenčku, ki se s čokolado bori za mojo pozornost. In seveda tretja zahvala gre vsekakor tudi novi učinkoviti terapiji: kavitaciji , kjer centimetri obsega trebuha kar kopnijo.

 

Počasi se daleč pride in moj čas je prišel!

 

Do prihodnjič,

 

Meri :)