POKLIČITE NAS +386 40 288 861

POKLIČITE NAS
040 288 861

Novice

Blog 10: Nova zverina se predstavi

Pozdravljene in pozdravljeni,

nov blog in nova zverina je na vrsti.

Do sedaj sem vam predstavila tri zverinice. Zverina številka ena je tehtnica, zverina številka dve je IR kolo in zverina številka tri je IR slim – komora za vadbo. Vse tri zverine krotim že nekaj mesecev in ker sem jih pridno krotila, so se odločili, da mi predstavijo novo zverino – naprava za kavitacijo (v nadaljevanju zverina številka štiri).

Ko so mi je terapevtka Maja povedala, da bom ob petkih imela novo tretma – kavitacijo, sem bila navdušena kot majhen otrok, ko dobi liziko. »Kaj je to?« je bilo moje prvo vprašanje. Terapevtka Maja mi je po domače razložila, da mi pri tej terapiji s pomočjo nizkofrekvenčnega ultrazvočnega valovanja  razbija maščobne celice, ki jih nato pri vadbi še lažje porabim in nato izločim iz telesa. Tako, imam sedaj ob petkih najprej pol urno obdelavo maščobnih blazinic s kavitacijo, nato imam vodeno vadbo v slimu in zaključim jutranji obisk z uživanjem v  presoterapiji.

Za mano sta že dva petka in lahko rečem, da je zelo zanimivo. Kavitacija se lahko izvaja na različnih delih telesa, pri meni smo izbrali trebuh. Pri tretmaju uporabijo dve različni masažni ročki. S prvo ročko, mi najprej nekaj minut terapevtka masira trebuh. Pri tem je občutek prijetna toplota, saj s tem pripraviva tretirano področje na kavitacijo. Pri drugi ročki – kavitaciji, pa je malo drugače. Ob dotiku ročke z mojo kožo, se v mojih ušesih zbudijo črički. Zaradi frekvence naprave se v ušesih sliši kot bi imela čričke, zvok je sprva nenavaden, nato pa se ga hitro navadiš. Še bolje, ob klepetu s terapevtko nanj popolnoma pozabiš.

Moji obiski v WHB Institutu so vedno bolj zanimivi. Včasih nas je zjutraj veliko včasih malo manj, ampak vsekakor pa je vedno prisotna dobra volja pri vseh, kljub programom s katerimi se vsakič znova mučimo, da jih premagamo J

 

Do prihodnjič,

Meri