POKLIČITE NAS +386 40 288 861

POKLIČITE NAS
040 288 861

Metoda FAST*FIT

Metoda FAST*FIT je hitra, učinkovita in popolnoma naravna pot do vaše idealne postave.
 

Kombinacija treh bistvenih elementov, ki so :

  • Fizična aktivnost- izvajanje ciljnih vaj v sedečem ali ležečem položaju,
  • Infrardeča (IR) svetloba,
  • Temperatura (konstantna) 37*C,

pomeni neinvaziven način oblikovanja telesa in hujšanja na točno določenih predelih, ki so del  vašega harmoničnega telesa in počutja.

 

V skladu z metodo FAST*FIT  je vsaka naša obiskovalka deležna posebne pozornosti, popolnoma individualne obravnave. Po opravljenem posvetu, ki je ob prvem prihodu popolnoma brezplačen in nezavezujoč, pristopimo k meritvam in nato skupaj z vami določimo jasne in konkretne cilje, za katere pripravimo vam lasten, individualni akcijski načrt.

 

Z metodo FAST*FIT dosegamo v sorazmerno kratkem času (hitro- FAST), z vašo angažiranostjo dvakrat do trikrat na teden po 30 minut do ene ure, izjemne rezultate, ki so dolgoročni, in vam v veliko veselje in ponos.

 

Število obiskov, trajanje programa in izbor paketa je odvisen od tega, kaj želite doseči, kakšen cilj si bomo skupaj zastavili.

 

Če skupaj ugotovimo, da je v skladu z metodo za vas najboljši večmesečni program, se niste dolžni obvezati k takojšnjemu nakupu ali izvajanju tega v celoti, ampak k programu lahko pristopite popolnoma prosto, po svoji presoji in zmožnostih (čas, denar). Tako imate možnost spoznati in preveriti način in uspeh metode, za katero vemo, da je v več kot 98% primerov uspešna.

 

Metoda FAST*FIT contains packages

There is currently no content classified with this term.