POKLIČITE NAS +386 40 288 861

POKLIČITE NAS
040 288 861

Akcije

Paket ČAS ZA SPREMEMBO

 

Gre za revolucionaren in edinstven paket skupinske psihoterapije in vadbe za oblikovanje telesa in spremembo prehranjevanja na WHB institutu. To je edinstveni paket, ki na enem mestu omogoča fizično aktivnosti in psihološko podporo. Program je zastavljen tako, da vsakdo lahko naredi spremembo v svojem življenju in ponovno začuti svojo vrednost. 

 

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA PAKET? 

- ker potrebujete spremembo

- niste več zadovoljni s sabo in s svojim telesom

- ker vam zmanjka volje vsakič, ko se tega lotite sami

- ker imate radi, da je za vas poskrbljeno in da lahko zaupate

- ker se poleg spremembe želite tudi nagraditi in razvajati v savni 

- ker se zavedate, da s tem spreminjate sebe in svoje vzorce, ki bodo pomagali tako vam, kot

   vašim otrokom

- ker si želite biti spet ponosni nase in čutiti, da ste pomembni, da nekam pripadate

- ker si želite podpore in ljudi, ki bodo razumeli s čim se spopadate

- ker ste dama in 

- ker se imate rada

 

PAKET VSEBUJE: 

- vadbo na WHB institutu 8 obiskov 16 terapij vsak mesec

- osebno terapevtko, individualno obravnavo 

- brezplačno meritev sestave vašega telesa s tehtnico In body, 

- spremljanje vašega napredka, 

- svetovanje pri prehrani,

- udeležbo v psihoterapevtsko skupino 

- 24 šolskih ur dela na sebi in osebni rasti

- skupinsko podporo

- pomoč pri postavljanju novih ciljev 

- podporo pri uvajanju sprememb in prvih korakih

- redno spremljanje vaših rezultatov in napredka

- pomoč pri vzdrževanju motivacije

- spremljanje vaših čustvenih težav pri prehranjevanju

 

In še mnogo več. 

 

Skupaj bomo spreminjali področja vašega življenja in vnašali spremembe, ki si jih želite, da boste ponovno zadovoljne v svoji koži!!!! 

 

Program je namenjen vsem ženskam, ki so se ustavile na določeni točki v življenju in si želijo spremembe. Služba, otroci, obveznosti in rutina, v kateri si nismo več všeč in ne najdemo časa za sebe. 

 

ZAKAJ WHB INSTITUT? 

Živeti zdravo in najti skladnost telesa in duha je želja večine sodobnih žensk. Hujšanje? Zdrava prehrana? Celulit? Kavitacija? Naravna liposukcija? Hitro hujšanje? Oblikovanje telesa? Za vse ženske imamo odlične, hitre in dolgotrajne rešitve. WHB Institute vam v prijetnem okolju s pomočjo osebnih terapevtk pomaga doseči želeno težo, izgubo obsega na določenih predelih, vidno izboljšanje celulitnega stanja in tonusa, urediti zdravo prehrano in hkrati poskrbeti za dobro počutje in lep, mladosten videz. Večina vadb poteka ob pomoči infrardeče svetlobe, ki blagodejno vpliva tako na hitrost izgubljanja odvečnega obsega kot na tonus in svežino kože. Pridite, dejanja povedo več kot besede…

 

ZAKAJ PSIHOTERAPIJA PRI EVI ERPIČ? 

Eva že od 13. leta naprej spremlja odnose, delo v skupini, osebno rast in psihoterapijo, saj se je takrat tudi sama znašla v eni izmed skupin za samopomoč. Šolanje je nadaljevala v tej smeri, da bo lahko svoje izkušnje prenesla tudi na druge ljudi. Najprej je spremenila svoje življenje, zdaj pa že 5 let dela kot psihoterapevtka, ki pomaga zasvojenim, tesnobnim, osebam s paničnimi napadi, s težavami v partnerskih in družinskih odnosih, s težavami pri spolnosti, itd. Je avtorica knjige Kako te imeti rad?, predsednica društva Človeška toplina, ki že 19 let pomaga zasvojenim in njihovim svojcem. Poleg tega pa vodi več skupin za osebno rast, individualne terapije, je organizatorica največjega dogodka za partnerske odnose Tančice intime in še mnogo več. Ima bogate osebne in poslovne izkušnje, s katerimi pomaga ljudem uzreti novo luč upanja.  

 

PRIJAVITE SE TAKO, DA PRIDETE NA PRVI BREZPLAČNI POSVET v WHB Institute, Parmova 53, Ljubljana, kjer boste pridobili vse informacije o programu, hkrati pa boste lahko vaši osebni terapevtki zaupali kaj si želite spremeniti. Skupaj pa boste zastavili plan aktivnosti, kako lahko to dosežete. 

 

CENA PROGRAMA JE 840€ ZA 3 mesece, vendar se na osebnem posvetu dogovorite tudi za vaš popust in način plačila. 

Za vse, ki se odločite za paket 3 mesecev vadbe in psihoterapije, se zniža cena skupinske terapije za kar 120 eur in je vaša končna cena 720 eur za 3 mesečni paket celovite obravnave, da boste lahko v življenju obrnili nov list. Možnost plačila na obroke s kartico DINERS in NLB.

Z veseljem vas pričakujemo v naši pisani družbi.

 

Če si tudi vi želite spremembe v vašem življenju nas lahko pokličete na telefonsko številko 040 288 861 ali pa se v desnem kotu prijavite na brezplačni posvet, ki je popolnoma neobvezujoč.

Vaša Ekipa WHB Institute in Eva Erpič